Skip To The Main Content

For 6. år i træk kårer kunderne Waoo som den bedste internetudbyder

Waoo ligger endnu engang øverst, når man spørger danskerne, hvilken internetudbyder, de er mest tilfredse med.

For 6. år har Loyalty Group i BrancheIndexTM Internet afdækket danskernes loyalitet overfor deres internetudbyder, og undersøgelsen viser, at Waoo igen har de mest tilfredse internetkunder.

I undersøgelsen har ​3383 danske privatkunder deltaget og de har besvaret et webbaseret spørgeskema som danner datagrundlag for undersøgelsen.

Loyalitet


Loyalitet 2017  
Loyalitetsindeks: Indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer. (Gennemsnit er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre internetudbydere ikke medtaget i denne grafik)

Stabilitet


stabil og uden udfald
"Min primære internetudbyder leverer en internetløsning som er stabil og uden udfald": Indeks 0-100, baseret på 3 spørgsmål med 1-7 svarskala. (Gennemsnit er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre internetudbydere ikke medtaget i denne grafik)

Hastighed


tilfredsstillende hastighed
"Når jeg benytter den internetløsning som min primære internetudbyder leverer, oplever jeg tilfredsstillende internethastighed": Indeks 0-100, baseret på 3 spørgsmål med 1-7 svarskala. (Gennemsnit er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre internetudbydere ikke medtaget i denne grafik)

Se hvad Loyalty Group selv skriver om undersøgelsen


 Læs mere her

Berlinske Business har også omtalt undersøgelsen (2015)


 Læs mere lige her

Vil du også prøve Danmarks Bedste Internet, så se vores aktuelle kampagnetilbud her