Skip To The Main Content

FIBERBREDBÅND - MARKEDETS HØJESTE HASTIGHEDER


Få lynhurtigt fiberbredbånd

Med fiberbredbånd får du en stabil og fremtidssikret forbindelse til en rigtig god pris. Og du bestemmer selv, hvor hurtig din fiberbredbåndforbindelse skal være, så du ikke betaler for mere, end du har behov for. Uanset, hvilken hastighed du vælger, er upload- og download hastigheden den samme, og alle i husstanden surfer med samme høje hastighed, selvom hele familien er på nettet på samme tid.

Du bestemmer farten!

Nu er det slut med at få testet din tålmodighed, når du er på nettet. Og du vælger selv den hastighed, der passer dig. Sammen med selve din hastighed får du sikkerhedspakke til alle hjemmets enheder (dog ikke iOs enheder), så du og din familie kan færdes trygt på nettet. 

Vælg mellem:

  • Waoo Fiber Full - 500/500 Mbit/s + telefoni (valgfrit)
  • Waoo Fiber Extra - 300/300 Mbit/s + telefoni (valgfrit)
  • ​Waoo Fiber Basic - 100/100 Mbit/s + telefoni (valgfrit)
  • ​Waoo Fiber Light - 10/10 Mbit/s + telefoni (valgfrit)

Der er også mulighed for at få telefoni sammen med din internetforbindelse. Læs mere

Hastighedsgaranti 

Vi garanterer din hastighed! Mange betaler i dag for en hastighed, som de reelt ikke får. Så er du træt af de mange undskyldninger for sneglefart på forbindelsen, så skift til fiberbredbånd og få som minimum altid den hastighed, som du betaler for. Det garanterer vi* - for du skal selvfølgelig have, hvad du betaler for.

Telefoni er inkluderet

Waoo Telefoni foregår via den lynhurtige fibernetforbindelse. Derfor vil du med telefoni fra Waoo ikke opleve problemer med forsinkelser på samtaler og ”knas på linjen”. På grund af de meget høje hastigheder på fibernetforbindelsen, kan du nemt tale i telefon samtidig med, at resten af familien ser film på nettet, uploader billeder eller spiller ”tunge” online spil. Og du kan naturligvis beholde din telefon og dit nuværende nummer.


*Waoo Hastighedsgaranti forudsætter, at testen er gennemført på testdinhastighed.dk ved direkte tilslutning til fiberboksen og rapporteret efter betingelserne.

Vil du gerne have Waoo i din forening

Så kan du udfylde et interessekort her . Eller har du spørgsmål til vores foreningsløsninger, kan du altid kontakte os på forening.fiber@aura.dk eller 8792 5577