Skip To The Main Content

Fleksible løsninger - vælg den der passer din forening

Med AURA Fiber og Waoo! som leverandør af fiberbredbånd, telefoni og/eller TV kan alle beboere i både foreninger nu få leveret en fremtidssikret løsning via fiberbredbånd.

Vi har gjort det nemt og fleksibelt, så der er både mulighed for en kollektiv eller en individuel løsning – alt efter hvad der passer bedst til din forening.
Aftalen med foreningen kan være en såkaldt ’kollektiv’ løsning, hvor alle husstande aftager et grundydelse – eller det kan aftales, at hver husstand selv vælger, hvilke produkter de vil have, hvad enten de vælger fiberbredbånd, telefoni og/eller TV:

  • Lynhurtigt fiberbredbånd med hastighedsgaranti fra Waoo!
  • TV med masser af analoge, digitale og HD kanaler inkl. TV3, TV3+ og TV3 PULS – uden TV boks
  • Med TV og fiberbredbånd følger også muligheden for TV via din computer og iPad på waoo.tv
  • Du kan tilføje en TV boks, hvor du får adgang til smarte funktioner som Start Forfra, TV on demand, Waoo! Bio – og mulighed for at sammensætte dine egne kanaler
  • Mulighed for at vælge Waoo! Telefoni til en knivskarp pris. Og du kan beholde din telefon og dit nummer
De fusionerede selskaber bag AURA Energi har etableret Fiber siden 2006 - også i boligforeninger - og har derfor stor ekspertise i de praktiske løsninger med installationen - og med tilslutninger, flytninger, fakturering mm.

En aftale med AURA Fiber giver følgende fordele:

  • En moderne infrastruktur gør foreningens boliger attraktive
  • Foreningen har ikke vedligeholdelsesudgifter på nettet
  • AURA Fiber kan administrere alt omkring nettet
    

Foreningen indgår en rammeaftale

Ved en individuel aftale forstås, at Foreningen blot indgår en enkel rammeaftale med AURA Fiber – og dernæst lader det være op til Foreningens medlemmer selv at tilmelde sig med de ydelser, den enkelte ønsker. Tilmeldingen sker direkte til AURA Fiber, som sørger for det praktiske og fakturerer direkte til beboeren. Denne model giver beboeren den fulde fleksibilitet – dvs. der er ikke brug for fælles beslutninger om, hvilke abonnementer der skal aktiveres i foreningen, og alle får mulighed for at skræddersy netop den løsning, der passer dem. Denne type aftale forudsætter blot tilslutning fra en vis andel af foreningens medlemmer.

Ved en kollektiv aftale forstås, at aftales en grundydelse, som at alle beboere ønsker – på enten internet, tv eller begge dele. Dermed vil de aftalte grundydelser blive faktureret samlet til foreningen. Denne løsning giver naturligvis en lettere administrativ arbejdsgang for os – og det afspejles i attraktive priser på grundydelserne.
De husstande, der ønsker yderligere båndbredde på internettet – eller flere tv-kanaler – kan bestille det direkte hos AURA Fiber. Differencen fakturerer vi direkte til den enkelte husstand – og alle har derfor fortsat den fulde fleksibilitet.

Hvad kan DU gøre?

Vil du også gerne sørge for fiberbredbånd med hastighedsgaranti og/eller Danmarks måske bedste TV pakker - med eller uden TV boks til din forening, så kontakt os på tlf.: 87 92 55 77 eller på mail: forening.fiber@aura.dk.
Dette er relevant, hvis du har en administrativ rolle i forbindelse med jeres forening, som kunne være én af følgende foreningstyper:

  • Almennyttig boligforening
  • Ejer- og andelsforening
  • Boligselskab
  • Grundejerforening
  • Antenneforening

Har du søgt på din adresse og er landet her?

Så er det fordi vi har en foreningsaftale i det område, hvor du bor. Kontakt os for at høre om jeres aftales indhold. Send en mail og husk at opgiv din adresse på forening.fiber@aura.dk eller kontakt os pr. tlf. 87 92 55 72

Er du Foreningskunde og vil du ændre i dit abonnement?

Kunder i det tidligere Østjysk Energis forsyningsområde kan logge ind og foretage ændringer  her
Kunder i tidligere Galten Elværks forsyningsområde bedes kontakte os på mail forening.fiber@aura.dk eller 87 92 55 77

Er du interesseret i Waoo! Forening?

Kontakt os på 8792 5577
Eller send os dine kontaktoplysninger   SendWaoo Hastighedsgaranti 300
FIBERBREDBÅND

Læs mere om Waoo Fiberbredbånd                                                         


TELEFONI

Waoo Telefoni - bedst og billigst for hele familien                  


Spand med logoer - Foreninger 300px
TV-​PAKKER

Læs mere her om de forskellige TV-pakker, som du kan få i Waoo Forening