Skip To The Main Content

FIBERNET TELEFONI med Waoo – bedst og billigst for hele familien

Fibernet telefoni foregår via en lynhurtig fibernetforbindelse. Derfor vil du med fibernet telefoni ikke opleve problemer med forsinkelser på samtaler og ”knas på linjen”. På grund af den enorme hastighed på fibernetforbindelsen, kan du nemt benytte dig af fibernet telefoni samtidig med, at resten af familien ser film, uploader billeder og spiller tunge online spil. Oveni hatten er fibernet telefoni billigt, det er nemt at bruge og du kan beholde din nuværende telefon og dit nuværende nummer.

Forbrugsafregnet telefoni 19,- abonnement

Forbrugsafregnet telefoni er til dig, der ikke taler så meget og gerne vil have en fastnettelefon i hjemmet. Du betaler et fast lavt abonnement og derudover for den tid, du taler.

Telefoni Fri Fastnet

Taler du meget? Så skal du vælge Telefoni Fri Fastnet. For et fast månedlige beløb får du fri samtale til fastnet- og mobilnumre i Danmark ekskl. servicenumre.

Når du bestiller Telefoni, vælger du samtidig, om du vil have et nyt nummer eller beholde dit eksisterende. Et nyt nummer koster ikke noget, og lige nu flytter vi dit eksisterende fastnettelefonnummerover uden beregning.
Ud over de økonomiske fordele ved at vælge Telefoni får du en række smarte tillægstjenester med - du kan f.eks. hele tiden have styr på forbruget. 


Vil du gerne have Waoo i din forening

Så kan du udfylde et interessekort her . Eller har du spørgsmål til vores foreningsløsninger, kan du altid kontakte os på forening.fiber@aura.dk eller 8792 5577