Skip To The Main Content

AURA Fiber

1. juni 2014 markerede begyndelsen på AURA Fiber, et nyt selskab under AURA Energi, hvor Galten Elværk og Østjysk Energi i en fælles styrket indsats bestræber os på at levere Danmarks bedste internet, tv og telefoni til vores forbrugere. TV og telefoni leveres i samarbejde med Waoo.

Waoo

Waoo er Danmarks førende leverandør af internet, TV og telefoni via fibernettet.
Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber. Vi har slået os sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning hjem til dig. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde jer de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Waoo’s produkter på internet, TV og telefoni leveres af os, og vi står for rådgivning, installation, support og kundeservice.

Vores mission er at tilbyde fiberbaserede løsninger til såvel private som erhverv, by som land. Fiber har kapaciteten til at levere den store mæng­de data, som nutidens - og ikke mindst fremtidens - TV- og internetløsninger kræver. Derfor leverer AURA Fiber også fremtidens teknologiske motorvej.

Hvordan får jeg fiber

Etableringen af nettet sker med udgangspunkt i de områder, hvor der er størst interesse, f.eks. hvor der indgås aftaler med antenne- grundejer- eller boligforeninger - eller beboere i et område, som henvender sig med interesse for at få fiber.

Der er allerede fiber mange steder i forsyningsområdet. Ønsker du at tjekke din egen adresse, kan du klikke på linket her.

Garant for kvalitet og stabilitet

Magasinet Lyd & Billede har i en stor test af vareudvalget hos de fire største leverandør af IP-TV i Danmark kåret Waoos store tv-pakke som vinder. Samtidig har vores kunder for 4. år i træk valgt Waoo som Danmarks bedste internetudbyder. Ifølge kunderne er Waoo bedst på:

 • Værdi for pengene
 • Stabilitet
 • Hastighed
 • Loyalitet
 • Image                 

 

Skift til fiberbredbånd og få masser af fordele

 • Få en lokal leverandør Du får en lokal leverandør, når du vælger fiberbredbånd fra Waoo. Waoo leveres nemlig af nogle af landets største, lokale energiselskaber, som hver især kender lokalområdet godt. 
 • Waoo hastighedsgaranti Vi giver dig hastighedsgaranti på din internetforbindelse. Det er en garanti, som sikrer, at du – som minimum – altid får den bestilte hastighed på dit fiberbredbånd.
 • Up- og download går lige hurtigt Med fiberbredbånd er der ingen smalle steder, du får nemlig altid den samme høje hastighed på både upload og download. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om at skrue på hastigheden, når dit behov for at up- og downloade ændrer sig.
 • Fremtidssikrer din bolig En fiberforbindelseer med til at fremtidssikre din bolig – og bidrager dermed positivt til værdien af den. Høj bredbåndshastighed er en vigtig parameter for mange, som er på udkig efter en ny bolig.
 • Båndbredde nok til alle Et af fibernettets største fordele er den høje kapacitet, der giver dig nærmest ubegrænsede muligheder. Og med fiberbredbånd fra Waoo kan hele familien både være på nettet og se traditionelt tv på samme tid uden, at det går udover oplevelsen og hastigheden. 
 • Din forbindelse påvirkes ikke Din fiberforbindelse er en personlig forbindelse, der ikke påvirkes af andre brugere i området eller afstanden til en central. Og fibernettet bliver i modsætning til mobilt bredbånd ikke påvirket af f.eks. skove, bakker og høje bygninger.

AURA Fiber A/S  -  Knudsminde 10  -  8300 Odder  -  e-mail:fibernet@aura.dk - CVR 21628549