Skip To The Main Content

Lyd & Billede kårer Waoo! TV som bedste IP-TV løsning.

​Lyd & Billede har testet vareudvalget hos de fire største leverandører af IP-tv i Danmark. Udover Waoo! er Telia, TDC og Fullrate med i testen.

Magasinet Lyd & Billede har i december gennemført en test af de største udbydere af TV via internettet. Deltagerne i testen var: TDC, Fullrate, Telia og Waoo!. Det er Waoo!’s store TV-pakke, der er testet. Du kan læse mere om testen via linket længere nede på siden.

Testen forholder sig til både kanalsammensætningen og antallet af kanaler. Dernæst TV-kvaliteten, brugervenligheden, antallet af ekstra funktioner og mulighed for on-demand og streaming.

Testen kårer Waoo! TV som vinder af flere grunde: udvalget af kanaler – især de mange HD-kanaler – er bedre end hos konkurrenterne. Først og fremmest er både lyd- og billedkvaliteten i top. Og så får Waoo! TV også et ekstra point på grund af de on-demand muligheder, der følger med, samt at det er muligt at streame Netflix på TV-boksen. Den eneste anke, testen fremhæver, har at gøre med selve ”besværet” med en ny installation af Fibernet – hvis man altså ikke har det installeret i forvejen!

Læs mere om testen her