Skip To The Main Content

WAOO Smart WiFi - WiFi som det burde være!

- ​Trådløs dækning overalt i huset. 

Få større udbytte af din fiberforbindelse. I dag har rigtig mange af os flere elektroniske trådløse enheder i hjemmet, der ikke kan kables til fiberboksen. Eller hvor det bare ikke er hensigtsmæssigt, at skulle bruge et kabel i forhold til ​brugen af enheden i hjemmet.
Med dette sæt trådløse access points - Waoo Smart WiFi - får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem. ​Waoo Smart WiFi består af et sæt med 2 enheder​. De er parret med hinanden fra starten, og vil automatisk forbinde, når de bliver tændt.

4920 sæt

Enheder har samme navn (SSID) og brugeren styres automatisk fra enhed til enhed. Og det er nemt at tilføje ekstra enheder, hvis ​du har et stort hus eller et hus i flere etager, hvor ​du oplever udfordringer med ​dit trådløse netværk. Dermed vil du få optimal trådløs udnyttelse af din hurtige fibernetforbindelse.

Der er få simple regler for optimal indendørs dækning:
• Min. én enhed pr. etage
• Min. én enhed pr. 15 meter eller 2 lette vægge.
• Enhederne bør placeres centralt i hjemmet.
• Lad enhederne stå oprejst, højt og frit.

Hvordan gør man?

Ofte sker det at fiberboksen placeret i den ene ende af huset. I et teknikrum, bryggers eller lignende.
Waoo Smart Wifi sæt består af 2 WiFi enheder, hvoraf den ene enhed forbindes med fiberboksen med kabel. Den anden placeres et stykke inde i huset. Se til højre et eksempel på hvordan de er placeret.

 Sådan fungerer Waoo Smart WiFi
 

Vil du vide mere?

​Du kan læse mere om Waoo Smart WiFi i Installationsguiden til det trådløse access point AirTies 4920 som du finder  her

Placering af  Waoo Smart WiFi enhederne

​Den ene enhed er forbundet med kabel til fiberboksen i bryggerset.  Den anden er placeret i et værelse et stykke inde i huset.
Plantegning dækning

Man har her valgt en ekstra WiFi enhed, der er placeret i stuen. Således opnås der rigtig god WiFi dækning i hele huset.

Waoo Smart WiFi er WiFi som det burde være.

Brug Waoo Smart WiFi til dit TV

Slip for at trække kabler fra din fiberboks til dit TV. Sæt den ene WiFi enhed tæt ved dit TV og brug den som "bro" mellem fiberboks og TV. Læs i vejledningen hvordan.