Skip To The Main Content
TV-ikon325

ALT FRA TV 2 

Du får:

  • Mini TV​-pakke via 4K TV-boks
  • TV 2 Hovedkanal
  • TV 2 Pakken
  • TV 2 Play - Hele Pakken i 6 mdr. 

Kampagnepris

-bestil inden den 31.8.2017

150,-* de første 6 mdr. 

​*herefter 318,- pr. md. Min. pris bindingsperioden ​​999,-.* Forudsætter abonnement på fiberbredbånd fra AURA Fiber.


Få det bedste fra TV 2

Med ALT FRA TV 2 er du godt dækket ind med hensyn til underholdning. Du får både live TV, TV On Demand og snigpræmierer på kommende TV 2 programmer.
Du får alle TV 2s kanaler som almindelige flow kanaler og med TV 2 Play har du mulighed for at se en bunke af programmer fra TV 2s arkiv, lige når det passer dig.  

 

Du får:

  • Mini TV-pakke via TV-boks
  • Frit Valgs Kanalen TV 2
  • Frit Valgspakken: TV 2 Pakken
  • TV 2 Play Hele Pakken i 6 mdr. til kr. 0,-.
  • TV-boks som giver dig endnu mere Frit Valg. Fri adgang til programmer fra DRs On Demand katalog DR TV, samt 48 timers Start Forfra og Pause på en lang række af dine TV programmer.
  • Adgang til Waoo Bio på TV-boksen med omkring 10.000 film

Har du 2 eller flere tv-apparater?

Så kan du vælge at leje eller købe ekstra TV-boks til dine øvrige TV apparater.

Få bredbånd med hastighedsgaranti

​TV-pakker forudsætter abonnement på fiberbredbånd og du vælger frit hvilken internethastighed, som du vil have.Vi har forskellige Fiberpakker, som dækker forskellige behov. Med fiberbredbånd kan du med lethed at dele billeder, spille spil, leje film og streame TV online - helt uden problemer og i en lynende fart. Vi leverer høj hastighed god stabilitet - og med garanti for hastigheden! Som den eneste i Danmark har vi hastighedsgaranti, der gælder også når du bruger din forbindelse til TV.
Sammen med dit fiberbredbåndsprodukt kan du ​vælge et af vores telefoniprodukter for kr. 0,- de første 6 mdr.**. Læs mere om bredbåndsfakta 

Mini TV Pakke
TV2 TV2 News TV2 Charlie TV2 Zulu TV2 Sport TV2 Fri
Web TV Kanaler 

OBS!

Bindingsperioden er 6 mdr og kampagneprisen gælder i ​6 mdr. og forudsætter abonnement på fiberbredbånd.

 Tjek din adresse her

Kampagnetilbuddet gælder for kunder, der ikke har modtaget TV via deres fiberforbindelse inden for de seneste 6 mdr.
* Min.pris på TV i 6 mdr.: 1.294,- heraf abonnement (1x0,- + 5x239,-) 1.195,- og bokshåndtering 99,-. Hertil kommer minimumsprisen på dit valgte fiberbredbåndsprodukt. Bindingsperioden er 6 mdr. Kampagneprisen gælder i ​1 mdr. og gælder alle, der ikke har modtaget TV via deres fibernetforbindelse de seneste 6 måneder. Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid. Se mere på fiber.aura.dk/bredbandsfakta.
**Med Fri Dansk Fastnettelefoni får du fri samtale til fastnetnumre i Danmark. Du betaler kun for opkald til mobil-, service- og betalingsnumre samt til udlandet. Pris i 6 mdr. 0,- kr, herefter 99,- kr. pr.md.

Med Forbrugsafregnet telefoni betaler du for det du ringer og efter de første 6 måneder er det til en lav abonnementspris på 19 kr. pr. md.