Skip To The Main Content

AURA Fritid - Få Fibernet i dit Fritidshus

AURA Fritid giver dig alle fiberens fordele, når du har brug for det - og så kan du gå ned på et hvileblus, når behovet er mindre i dit sommerhus. Dog kan du ikke sætte abonnementet i hvile de første 6 måneder, hvor der er binding på abonnementet. Herefter er det fuldstændigt frit hvornår du sætter det ned på et hvileblus. Du kan sætte abonnementet i hvile i op til 6 mdr. af gangen. 

Med AURA Fritid har du en fuld internetforbindelse, evt. sammen med en TV Pakke og/eller telefoni i de perioder, hvor der er trafik i huset. Med 30 dages varsel kan du sætte dit abonnement i hvile. Det betyder, at vi skruer din internethastighed ned til 2/2 Mbit/s, og at din eventuelle TV Pakke lukkes ned. Du har derfor stadig internet, og har du valgt at få telefoni, kan du også stadig bruge telefonen.
Når det er tid til at skrue op for blusset igen, er det noget, vi ordner fra dag til dag. Dvs. den førstkommende hverdag efter du har bestilt aktivering af din fulde internet hastighed (+ eventuelle TV Pakke). 

AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse.
Ønsker du fibernet i din helårsbolig, så bestil her

AURA Fritid - Fiberbredbånd

Du får:

  • 1​00/100 Mbit/s fiberbredbånd
  • Telefoni Forbrug (valgfrit)

​​249,-* pr. md.

*min pris i 6 mdr.: 1.989,-, heraf abonnement (6*249,-) 1.495,- og tilslutning til kampagnepris 495,-.  

Bestil Fibernet til dit sommerhus her:


AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registreredes fritidshuse. 

Vil du også have Danmarks Bedste Internet?

Så prøv det nu og vi giver dig Telefoni Forbrug med oveni din internetforbindelse (normalpris kr. 19,- pr.md.).

Få Fritidsrabat på TV

Kunne du også godt tænke dig en TV Pakke i dit sommerhus, så får du en særligt AURA Fritidsrabat på kr. 100,-  hver eneste måned.

TV Pakker

Pris pr. md.
Lille TV Pakke - uden boks 149,-1
Favorit TV Pakke - uden boks
349,-2
Stor TV Pakke - uden boks
4​99,-3
TV forudsætter abonnement på fiberbredbånd

Tid til hvile?

Det koster kr. 99,- at gå fra et aktivt abonnement til et hvilende, og det er ganske gratis at komme op i gear igen. Et hvilende AURA Fritidsabonnement koster nu kun kr. 49,-. pr. måned. 

Vilkår

Download de gældende vilkår for AURA Fritid

Tillægsvilkår for AURA Fritid

Tilslutningsvilkår

Abonnementsvilkår

Se oversigt over:


    Stor TV Pakke                                                 

    Favorit TV Pakke

    Lille TV Pakke
Punkt_mellemrum

1) Min. pris på TV i 6 md.: ​894,- (6*149,-), hertil kommer minimumsprisen på dit valgte fiberbredbåndsprodukt. Bindingsperioden er 6 mdr. Spar i bindingsperioden kr. 600,-  (rabat på TV Pakke (6x100,-)). Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid. AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse. 

2) Min. pris på TV i 6 md.: ​2.094,- (6*​349,-), hertil kommer minimumsprisen på dit valgte fiberbredbåndsprodukt. Bindingsperioden er 6 mdr. Spar i bindingsperioden kr. 600,-  (rabat på TV Pakke (6x100,-)). Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid. Favorit TV Pakken kan ikke leveres alle steder som TV uden TV-boks. AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse. 

3) Min. pris på TV i 6 md.: 2.​994,- (6*​4​99,-), hertil kommer minimumsprisen på dit valgte fiberbredbåndsprodukt. Bindingsperioden er 6 mdr. Spar i bindingsperioden kr. 600,-  (rabat på TV Pakke (6x100,-)). Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid. AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse. 

fiber.aura.dk/bredbaandsfakta finder du fakta om alle vores bredbåndsabonnementer