Skip To The Main Content

Vil du både have TV-boksens funktioner og se TV via Kabel TV i andre rum?

Måske er dit behov en kombination af de ovenstående løsninger. Dette kan vi også klare for dig.

Mange har flere TV i boligen, men ét TV hvor familien samles for at se TV sammen. Der er ofte behov for at kunne lidt ekstra eller se nogle andre kanaler, der hvor familien har deres yndlings samlested.

Ved at kombinere de 2 TV løsninger, kan du få fordelen af begge løsninger.

Du kan have en TV-boks med mange muligheder ved dit fortrukne TV, hvor du kan se flere kanaler, sætte live udsendelser på pause, starte udsendelser forfra eller leje en film som familien kan samles om. Og samtidigt forsyne alle andre TV i din bolig på en nem og enkel måde, så en kan se sport på værelset eller børnene kan se børneprogrammerne uden at optage dit fortrukne TV og du kan gøre brug af et ældre TV og forlænge levetiden på dette.

Det er den løsning vi kalder ’TV, Kabel TV + TV-boks’

Her får du en (eller flere) TV-boks(e) og et kabel TV signal til dine andre TV.

Det du gør er at du forbinder din TV-boks(e) fra Fiberboksen med netværkskabel eller via en trådløs forbindelse. Du tilslutter din TV-boks til dit TV med HDMI kabel og du tilslutter dine øvrige TV (som du vil se TV via Kabel TV på) via antennekabler fra Fiberboksen til TV’et.

Hvilke kanaler du kan se uden TV-boks, afhænger af om de TV du tilslutter med antennekabler til fiberboksen har DVB-C modtager eller om de blot kan modtage det analoge signal. På oversigterne over vores TV Pakker kan du let se, hvilke kanaler du også kan se analogt. Det er de kanaler, der er på beige baggrund. Alle kanaler kan altså ses med DVB-C og de der er på beige baggrund kan du også se på dine ældre TV. 


Bruger du DVB-C?

Har du et nyt TV, har det højst sandsynligt indbygget DVB-C modtager (kig i manualen, hvis du er i tvivl eller spørg din forhandler), og så skal du bruge disse oplysninger:
• Frekvens: 234 MHz (234000 kHz)
• Netværks-ID: 100
• Modulation: 256 QAM
• Symbol rate: 6875 

Har du brug for mere hjælp, kan du finde en guide her


Forklaring til forkortelser     
Læs her

Programoversigt                

Tjek hvad der kommer i TV lige her