Skip To The Main Content

Netflix på TV-boksen

Har du den nyeste model TV-boks – Airties 7410. Eller den næstnyeste 7210 (standard boks) eller 7310 (boks med harddisk) – har du mulighed for at se Netflix via din TV-boks.

Dermed kan du se Netflix i høj kvalitet direkte på tv’et hjemme i stuen. De behøver ikke skifte boks og fjernbetjening eller slutte en computer til skærmen. Det hele kører nemt og bekvemt via tv-boksen.

Fakta

Netflix-muligheden er kun tilgængelig  på de nyeste generationer af Waoo’s AirTies TV-bokse, som er blevet distribueret til nye kunder hos os siden forsommeren 2013. Kunder med ældre modeller tilbydes mulighed for at opgradere til den nye model til en attraktiv pris.
 Se priser for opgradering


Har du i forvejen et abonnement hos Netflix, kan du blot bruge det, når du skal se Netflix via TV-boksen. Du vil også fortsat kunne bruge Netflix, som du plejer på andre bokse eller computere i hjemmet. Vilkårene for brugen af Netflix er også de samme som hidtil,


Netflix er tilgængelig på vores nyeste TV bokse:
  • AirTies 7410
  • Airties 7210
  • AirTies 7310 (m/harddisk)
Air7210 klar til netflix

Quick Guide

Du finder en Quick Guide til brugen af Netflix her på hjemmesiden under Support & Vejledninger eller direkte ved at følge linket her

 Netflix vejledning