Skip To The Main Content

Charlie & Co.

Charlie & Co. kan ses digitalt, dvs. via din tv-boks og forudsætter køb af en Waoo TV-pakke.

TV2 Charlie
TV 2 Charlie giver dig god gedigen underholdning. Vi byder på hyggelige talkshows med masser af kendte og elskede danskere og festlige musikprogrammer med nogle af de mest populære danske kunstnere. På Charlie kan du også se eller gense masser af herlige film fra den danske filmskat, se nogle af de bedste britiske krimier og følge med i hyggelige familieserier hver eftermiddag.
TV2 News
Se nyhederne, mens de sker! TV 2 NEWS betyder, at du kan se nyheder på en helt ny måde. Du behøver ikke vente til et bestemt tidspunkt, men kan se nyhederne, mens de sker. TV 2 NEWS sender dugfriske billeder hele døgnet fra de seneste danske og internationale nyheder. Ved katastrofer, vigtige pressemøder og andre store begivenheder følger TV 2 NEWS udviklingen time for time. TV 2 NEWS går også tæt på finans, politik og sport i uddybende magasinprogrammer.
TV2 Fri er en fritids-­ og frilufts­kanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig og vejr

TV 2 Fri HD bliver Danmarks første fritids­ og frilufts­kanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere til seernes nære liv. Kanalen hylder den aktive fritid og gi­ver seerne programmer med høj nyttevær­di, som kan omsættes til forbruger­oplysninger, gode råd og oplevelser.

Nat Geo HD

National Geographic Channel HD byder på et nyt og udfordrende syn på verden.

History Channel HD

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

 
H2 HD

H2® er kanalen, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder. Vi graver dybere i historien og dykker ned i en verden af overbevisende konspirationsteorier og myter, udforsker de uudtømmelige rigdomme, som verdenshistorien byder på, og indhyller seerne i de afgørende og skelsættende begivenheder i vores fortid og nutid. H2 er videnskab, militærhistorie, gamle kulturer og den moderne historie, og kanalen giver dig alt det, du ikke vidste om verden omkring os.