Skip To The Main Content

Danske Favoritter

Danske Favoritter kan ses digitalt, dvs. via din tv-boks og forudsætter køb af en Waoo TV-pakke.

TV2 Charlie
TV 2 Charlie giver dig god gedigen underholdning. Vi byder på hyggelige talkshows med masser af kendte og elskede danskere og festlige musikprogrammer med nogle af de mest populære danske kunstnere. På Charlie kan du også se eller gense masser af herlige film fra den danske filmskat, se nogle af de bedste britiske krimier og følge med i hyggelige familieserier hver eftermiddag.
TV2 Zulu
TV 2 Zulu kan du se masser af det bedste danske og udenlandske comedy på markedet, bl.a Zulu Djævleræs, Tak for i aften og de nyeste shows fra de største, danske komikere. På Zulu kan du også altid finde de sejeste, sjoveste og skøreste amerikanske film og serier, de vildeste drengerøvsprogrammer, masser af Hollywoodglamour og –gossip og de største awardsshows. TV 2 Zulu er for dig, der elsker tv.
TV 2 sport HD
TV 2 Sport vil bl.a. lægge sendetid til allerede indkøbte rettigheder som eksempelvis den populære danske ligahåndbold, slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling. Kanalen vil således både dyrke den fast tilbagevendende ligasport og de store events.
TV2 News
Se nyhederne, mens de sker! TV 2 NEWS betyder, at du kan se nyheder på en helt ny måde. Du behøver ikke vente til et bestemt tidspunkt, men kan se nyhederne, mens de sker. TV 2 NEWS sender dugfriske billeder hele døgnet fra de seneste danske og internationale nyheder. Ved katastrofer, vigtige pressemøder og andre store begivenheder følger TV 2 NEWS udviklingen time for time. TV 2 NEWS går også tæt på finans, politik og sport i uddybende magasinprogrammer.
TV2 Fri er en fritids-­ og frilufts­kanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig og vejr

TV 2 Fri bliver Danmarks første fritids­ og frilufts­kanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere til seernes nære liv. Kanalen hylder den aktive fritid og gi­ver seerne programmer med høj nyttevær­di, som kan omsættes til forbruger­oplysninger, gode råd og oplevelser.

Kanal 4 - hvid

Kanal 4 - Danmarks første kvindekanal med film, kendte serier, dokumentarer og programmer om mad, mode og kendte personer.

6'eren HD - hvid
6’eren er skræddersyet til den moderne mand med et mix af biler, sport, comedy, fight night, sci-fi og film. Alle emner vil blive præsenteret på faste temadage med hvert sit programfokus. Sport på 6’eren byder blandt andet på Champions League håndbold med GOG’s herrer og FCK’s kvinder, DTC motorløb, den spanske pokalturnering Copa Del Rey.