Skip To The Main Content

OplevelsesPakken

OplevelsesPakken kan ses digitalt, dvs. via din tv-boks og forudsætter køb af en Waoo TV-pakke.

Discovery Channel

Discovery Channel HD er en af verdens mest populære TV-kanaler, som sender programmer med de seneste opdagelser og videnskabelige landvindinger.


Discovery World er en fantastisk og gribende kanal, der går bag historien og kulturen på en mere nutidig og levende facon. Discovery World giver seerne en meget informativ og gribende fortælling, hvor vi tager på ekspeditioner og udforsker verden og samtidig genopfrisker tidligere tiders grusomme og fantastiske hændelser. Målgruppe: Mænd og kvinder i alderen 25-50 år, som er interesseret i kultur, historie, kunst, religion, natur m.m.

Animal Planet HD

Animal Planet HD - se dyrene på nært hold i deres naturlige omgivelser: i junglen, på savannen, i luften, i vandet eller på isen. Fantastiske dyreudsendelser for seere i alle aldre med Animal Planet.

Discovery Science

Discovery Science Channel har rigtig mange spændende og flotte programmer. Sendefladen indeholder meget af det traditionelle Science, eks. programmer om rummet og universet, NASA og teknik, men sendefladen har også et mere nutidigt præg med fokus på den nye moderne teknologi som MP3-afspillere, fladskærme, PC'ere, kameraer, mobiltelefoner osv. Målgruppe: Som udgangspunkt mænd i alderen 16-49 år, men generelt er kanalen for dem, der er interesserede i gammel såvel som ny teknologi og de, som er interesserede i det ukendte, som er der ude...

ID investigation Discovery

Investigation Discovery dykker ned i en verden af forbrydelser og opklaringsarbejde, og med stærke programmer og spændende serier om politiarbejde, retsmedicin og patologi giver vi dig faktuel underholdning i absolut topklasse. Så tag med på en fængslende rejse gennem mordgåder, efterforskninger og retssager, der vil holde dig på kanten af sædet hele vejen.
TLC
TLC HD er en underholdningskanal med fokus på kvalitetsprogrammer. Med en blanding af fakta, humor og fordybelse giver TLC tid til refleksion og får dig til at trække på smilebåndet. Det er frisk og moderne tv, som rummer både det nærværende og uforudsigelige, og TLC passer til dig, uanset hvilken verden eller hvilket humør, du befinder dig i!