Skip To The Main Content

Tysk

Tysk kan ses via din ​TV-boks og forudsætter køb af en ​Waoo TV-pakke.
Arte
ARTE HD - Hver uge ser mere end 13,5 millioner europæere ARTE og følger med i kulturlivet - jorden rundt. Der er musik, teater, nye spillefilm og dokumentarprogrammer af højeste kvalitet. Kanalen er en nysgerrig udfordring af planeten, dens folkeslag, livsstile og verdenssyn. Der er temaaftener med fokus på samfund og politik, kunst og kultur og nyhederne går tæt på brændpunkter med analyser og kommentarer.
Kabel eins
KabelEins består hovedsageligt af spillefilm og serier samt daglige nyheder, reportager og dokumentarer. Endvidere indeholder programfladen udsendelser om alt fra kultur til videnskab og underholdning. For filmelskere er der en lang række programmer om både aktuelle biograffilm og DVD-udgivelser.
NDR

NDR HD - Nordtyskland er Syddanmark - og omvendt. Vi hænger sammen på landkortet - politisk, økonomisk og kulturelt. Det nordtyske NDR følger udviklingen i deres nyheds- og dokumentarudsendelser. Der er koncerter og debatprogrammer, som er berygtede for deres skænderier og hårdtslående stil.

Pro7
PRO7 - De bedste tv-film, de bedste komedieserier og de bedste programmer om videnskab og underholdning for hele familien. Der er noget at leve op til for en af de mest populære kanaler i Tyskland, og de gør det. Viden, holdning og underholdning - og hvis du ikke har tid til at gå i biografen, så kommer der altid en film på PRO7.
RTL 2
RTL2 fokuserer specielt på det unge publikum med en bred og attraktiv programflade, som gang på gang er i stand til at skabe nye trends indenfor film, serier samt musik og børneprogrammer. Et sikkert mix af kendte programtyper og ny stil kendetegner RTL2.
Viva VIVA - Det nyeste fra den internationale scene. Alternativ musik, undergrund og avantgarde. Hitlister fra Tyskland, England, Europa og USA. Skulle der ellers være noget?
Vox VOX har et stort udbud af magasiner, dokumentarprogrammer og reportager til sine seere. Desuden tiltrækker VOX seerne ved at tilbyde unge- og familieorienterende amerikanske hitserier.
Deutsche Musik Fehrnsehe Deutsches Musik Fernsehen sender de største tyske og internationale  schlager hits 24 timer i døgnet. Oplev de nyeste sange og de mange klassikere, fra dine favorit kunstnere.