Skip To The Main Content

Waoo Ekstra Pakke

Waoo Ekstra Pakke kan ses digitalt, dvs. via din tv-boks og forudsætter køb af en Waoo TV-pakke.
Discovery Channel

Discovery Channel er en af verdens mest populære TV-kanaler, som sender programmer med de seneste opdagelser og videnskabelige landvindinger.

Animal Planet HD

Animal Planet HD - se dyrene på nært hold i deres naturlige omgivelser: i junglen, på savannen, i luften, i vandet eller på isen. Fantastiske dyreudsendelser for seere i alle aldre med Animal Planet.

TLC

TLC er en underholdningskanal med fokus på kvalitetsprogrammer. Med en blanding af fakta, humor og fordybelse giver TLC tid til refleksion og får dig til at trække på smilebåndet. Det er frisk og moderne tv, som rummer både det nærværende og uforudsigelige, og TLC passer til dig, uanset hvilken verden eller hvilket humør, du befinder dig i!

Kanal 4 - hvid

Kanal 4 - Danmarks første kvindekanal med film, kendte serier, dokumentarer og programmer om mad, mode og kendte personer.

Kanal 5 HD - hvid
Kanal 5 er en af Danmarks førende underholdningskanaler med et bredt udbud af underholdning, film, sport og events. Viser kampe i Royal League, La Liga og Premier League.
6'eren HD - hvid
6’eren er skræddersyet til den moderne mand med et mix af biler, sport, comedy, fight night, sci-fi og film. Alle emner vil blive præsenteret på faste temadage med hvert sit programfokus. Sport på 6’eren byder blandt andet på Champions League håndbold med GOG’s herrer og FCK’s kvinder, DTC motorløb, den spanske pokalturnering Copa Del Rey.
Eurosport HD Eurosport/HD er Danmarks og Europas førende sportskanal. Utrolige sportspræstationer, ubeskrivelig action og utrættelige ekspertkommentatorer pryder hver dag Eurosports sendeflade, der giver seerne LIVE-sport flere timer om dagen og mere en 3.000 timer om året. Eurosport serverer WTA- og ATP-tennis, særligt udvalgte fodboldkampe, Tour de France-cykling, World Cup-skiløb, OL, Champions League-håndbold og flere af de bedste turneringer og største sportsbegivenheder fra hele verden. Du har aldrig set sport før du har set Eurosport HD. Skarpere, smukkere og tættere på end nogensinde før giver Eurosport HD dig det bedste fra sportens verden i den bedste HDTV-kvalitet.
Eurosport DK hvid

Eurosport Danmark bliver en rendyrket sportskanal baseret på højtprofilerede fodboldkampe fra den danske superliga, den tyske bundesliga, Europa League mm. samt tennis, cykling og en række af andre idrætsgrene. Indholdet vil dels stamme fra den gamle Eurosport 2 samt CANAL8 Sport.